Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Να ανέβει ψηλότερα θέλει ο Ολυμπιακός

Εχοντας επανέλθει στις επιτυχίες στη Euroleague μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη βδομάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια σ' αυτό σήμερα, και πάλι στο ΣΕΦ, όπου φιλοξενεί τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική (21.15 - Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι», στο 7-6 μέχρι στιγμής, κόντρα στην ισόβαθμή τους ισπανική ομάδα επιδιώκουν να βελτιώσουν κι άλλο τον απολογισμό τους και να ανέβουν πιο ψηλά από την 7η θέση, όπου βρίσκονται σήμερα. Σύμμαχο σ' αυτήν την προσπάθεια θα έχουν και το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει πονοκέφαλο απουσιών, καθώς τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού τόσο ο Γουίλιαμς - Γκος, που επέστρεψε από τον πολυήμερο τραυματισμό του, όσο και ο Παπανικολάου, που τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνταν από αιμάτωμα.

Στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τη Βαλένθια εντυπωσιακή φέτος και την ομάδα που παίζει την καλύτερη άμυνα στη Εuroleague. Στο πλαίσιο αυτό, εκτίμησε ότι θα είναι δύσκολο ματς και ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο που έχει καθοριστεί, προκειμένου να κυνηγήσουν με αξιώσεις τη νίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ