Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Ρεσιτάλ αστοχίας και ... ρέκβιεμ για τον ΠΑΟ

Τις φιλοδοξίες του για ευρωπαϊκή συνέχεια, στο Conference League, αποχαιρέτησε χθες ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα 2-1 από τη Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο της Λεωφόρου (Νταβίντ 20', Σερί 74' - Ιωαννίδης 88') για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League. Παρά το γεγονός ότι ευνοούνταν και σε περίπτωση ισοπαλίας έναντι των αντιπάλων τους, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αποφύγουν το χειρότερο σενάριο και έμειναν στην 4η θέση του ομίλου. Αντίθετα η ισραηλινή ομάδα, ανατρέποντας τα σε βάρος της δεδομένα, κατέλαβε την 3η θέση και πήρε αυτή το «εισιτήριο» για την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο χθεσινό ματς ο Παναθηναϊκός πλήρωσε δύο στιγμές αμυντικής ολιγωρίας, αλλά κυρίως την αδυναμία του να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε - σε κάποιες από τις οποίες στάθηκε και άτυχος - με κυριότερες αυτές των Ιωαννίδη, Αϊτόρ και Τσέριν.

Στο άλλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου η Βιγιαρεάλ νίκησε 3-2 τη Ρεν στη Γαλλία.

Η βαθμολογία: Βιγιαρεάλ 13, Ρεν 12, Μακάμπι Χάιφα 5, Παναθηναϊκός 4.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Βιλένα (69' Μαντσίνι), Μπερνάρ, Παλάσιος (69' Τσέριν), Αϊτόρ (89' Σπόραρ), Ιωαννίδης.

Μακάμπι Χάιφα: Κεούφ, Σούντγκρεν (46' Φέινγκολντ), Γκέρσον, Σεκ, Κορνού, Σερί, Σόου, Μουχαμάντ (32' Ζαμπέρ), Χατζάτζ, Πιερό, Νταβίντ (67' Ραφαέλοφ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ