Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επανέναρξη με δοκιμασίες για τα φαβορί

Στη νέα κατάσταση που διαμορφώνει η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή των αγώνων της Super League σε άδεια γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τις 12 Φλεβάρη - ως μέτρο για τα επεισόδια στα γήπεδα, όπως έχει παρουσιαστεί - το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ξαναρχίζει από αύριο Σάββατο με τη 14η αγωνιστική.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν να διεξαχθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο αλλά η αποχή των Ελλήνων διαιτητών, ως απάντηση στα αυξανόμενα περιστατικά στοχοποίησής τους, οδήγησε στην αναβολή της. Μετά τον καταιγισμό εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτήν τη βδομάδα, οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους, και έτσι η Λίγκα ανακοίνωσε την επανέναρξη του πρωταθλήματος από εκεί που είχε αναβληθεί.

Χθες η ΚΕΔ «χτύπησε το καμπανάκι» της επανεκκίνησης, ορίζοντας τους διαιτητές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής. Αυτοί θα είναι όλοι Ελληνες, καθώς δεν υπάρχει στο πρόγραμμα κάποιο ντέρμπι, που θα προϋπέθετε την παρουσία ξένου διαιτητή.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες «έξοδοι» των ομάδων της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας και διεκδικητών του τίτλου, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αύριο Σάββατο: Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα (17.30 - Cosmote Sport 1)

Κυριακή 17/12: Αρης - ΟΦΗ (15.00 - Novasports 2), Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (17.30 - Novasports Prime), Λαμία - Βόλος (19.30 - Cosmote Sport 1), Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (20.30 - Novasports Prime)

Δευτέρα 18/12: Παναιτωλικός - ΑΕΚ (17.00 - Cosmote Sport 2), Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός (18.00 - Novasports Prime)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ