Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Για την εδραίωση στην τετράδα ο ΠΑΟ

Εχοντας ως επιδίωξη την εδραίωσή του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Euroleague, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του απόψε στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις (20.00 - Novasports Prime) για την 24η αγωνιστική. Οι «πράσινοι», στη δεύτερη συνεχόμενη υποχρέωσή τους εντός της βδομάδας, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη, για την 23η αγωνιστική, επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (79-62), που διατήρησε την ομάδα στην 3η θέση (με απολογισμό 15-9) και παράλληλα ανέβασε ακόμα πιο ψηλά την ψυχολογία της ενόψει της αποψινής δοκιμασίας, σε μια έδρα που θεωρείται μία από τις πιο «καυτές» στη διοργάνωση.

Για μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση έκανε λόγο ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν, στην οποία η ομάδα του καλείται να αντεπεξέλθει στην προσπάθεια που κάνει για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Μιλώντας για τη Ζαλγκίρις, που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Εφές και κάνει τη δική της προσπάθεια να προλάβει μια θέση στη 10άδα, τη χαρακτήρισε ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα και παράλληλα αρέσκεται στη γρήγορη επίθεση, ενώ επεσήμανε ότι η προσήλωση στην επιθετική λειτουργία θα πρέπει να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι των παικτών του απόψε, προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία.

Στα της αποστολής, ο Παναθηναϊκός σε έναν ακόμα αγώνα θα στερηθεί τη βοήθεια του Κώστα Σλούκα, ο οποίος παραμένει τραυματίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ