Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Με Γερμανό ρέφερι το ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Σ. Γιαμπλόνκσι θα διευθύνει την κόντρα ΠΑΟ - Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική

Ο Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή 4/2, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λάσε - Λουτσιάνο Κοσλόφσκι, Εντουαρντ Μπάιτινγκερ και ο Σόρεν Στορκς στο VAR.

Κατά τ' άλλα στο ματς μεταξύ του Ατρόμητου και του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Στα υπόλοιπα ματς οι διαιτητές θα είναι οι εξής: Μαλούτας στο Βόλος - Παναιτωλικός, Τζήλος στο Πανσερραϊκός - Αρης, Μανούχος στο ΟΦΗ - Κηφισιά, Φωτιάς στο ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία.

Ολυμπιακός: Δύο προσθήκες στο φινάλε

Σε δύο ακόμα μεταγραφές προχώρησε ο Ολυμπιακός κατά την τελευταία μέρα της χειμερινής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ρούμπεν Βέζο, από τη Λεβάντε, και του 25χρονου εξτρέμ Ζοβάνε Καμπράλ, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία ανήκει, ενώ αγωνιζόταν (επίσης ως δανεικός) στην ιταλική Σαλερνιτάνα.

ΕΠΟ: Απειλή με διαγραφή για την ΠΑΕ Βόλος

Αντιμέτωπη ακόμα και με το ενδεχόμενο διαγραφής από το πρωτάθλημα βρίσκεται η ΠΑΕ Βόλος, μετά την απειλή από πλευράς ΕΠΟ για εφαρμογή των κανονισμών σχετικά με την ενέργεια της δεύτερης να καταθέσει αγωγή κατά των διαιτητών Ευαγγέλου και Περράκη για τις αποφάσεις τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο, αλλά και κατά της ΕΠΟ. Σε επιστολή της προς τη Super League η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι βάσει καταστατικού, αν η ΠΑΕ Βόλος επιμείνει και πάει την υπόθεση σε ένδικη διαμάχη, μπορεί μέχρι και να αποκλειστεί από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ