Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αναίτια προσαγωγή φοιτητή

Καταγγελία της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ

Την αναίτια προσαγωγή του Γ.Σ., στελέχους της ΚΝΕ, μέλους του Φοιτητικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου Πειραιά, καταγγέλλει η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ. Στην καταγγελία της αναφέρει:

«Ενώ αποχωρούσε από τον χώρο του Πολυτεχνείου, όπου πραγματοποιείται ο συντονισμός των Φοιτητικών Συλλόγων, η Ομάδα Δράση τον προσήγαγε χωρίς καμία αιτία. Μάλιστα στην ερώτηση παρευρισκόμενων φοιτητών, ο επικεφαλής της διμοιρίας απάντησε ότι "προσάγεται επειδή έχει γάντια για το κρύο"!

Η κατρακύλα της κυβέρνησης δεν έχει όριο! Στοχοποιούν αγωνιστές φοιτητές, που παλεύουν για πτυχία με αξία, για να μην κατατεθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για να έχουν καθηγητές, φοιτητικές εστίες.

Οσο και να προσπαθούν να παρουσιάσουν ως εγκληματίες τους φοιτητές, τον δίκαιο και τίμιο αγώνα μας δεν τον συκοφαντεί κανείς!

Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι θα καταστείλει τους αγώνες μας με προσαγωγές και εισαγγελικές παραγγελιές, είναι βαθιά γελασμένη!

Ολοι στο μεγάλο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο 8 Φλεβάρη 12 μ. στα Προπύλαια», καταλήγει η καταγγελία της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

Η προσαγωγή του φοιτητή καταδικάστηκε και στο πλαίσιο του συντονισμού φοιτητικών συλλόγων που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ