Παρασκευή 26 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Καπετανάκης
Γιώργος Καπετανάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου κομμουνιστή ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ, ο οποίος έδωσε όλη τη ζωή του στο ΚΚΕ, στο κόμμα της εργατικής τάξης, της νιότης και της ελπίδας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ευαγγελία - Γιώργος Σταματίου

* * *

φΩΤ.

Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Μαρία και τα παιδιά του Αντώνης και Μαριαλένα προσφέρουν 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΣ και της αδελφής μας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ζωγράφου, 150 ευρώ.

Αλέκος - Βαρβάρα Μιχαηλίδη

* * *

Η Δέσπω Τσανακτή προσφέρει 55 ευρώ στην ΚΟΒ ΕΒΕ Ζωγράφου, στη μνήμη της αγωνίστριας ΔΩΡΑΣ ΛΙΟΝΤΑ.

* * *

Φωτ.

Στις 2 Μάη 1993, έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα για το ταξίδι χωρίς γυρισμό, η ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή ΚΟΥΛΑ ΛΥΤΡΑ από το Σερνικάκι Φωκίδας. Ο θάνατός της μας συγκλόνισε και δημιούργησε δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά μας και σε όσους τη γνώριζαν.

Πέρασαν 9 χρόνια και ακόμα αναζητούμε τη συμπαράσταση, την οποία αυτή μας παρείχε με αποφασιστικότητα, ειλικρίνεια, πάντα γελαστή και ανυποχώρητη.

Βασιλική Λύτρα
Βασιλική Λύτρα
Στη μνήμη της, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παύλου», 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η αδελφή της Βαγγελιώ Λύτρα

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΑΗ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος έπεσε πολεμώντας στο Διάσελο του Κυνηγού στο Χελμό, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εδαφικής Χαϊδαρίου, 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γεώργιος Νταής

* * *

Φωτ.

Πριν από 62 μήνες, στις 26 Φλεβάρη 1997, άφησε την τελευταία πνοή της στο Νοσοκομείο του ΕΕΣ Αμπελόκηπων Αθήνας, η ΧΑΡΟΥΛΑ Χωραφάκη - ΚΕΠΕΣΗ, εθελόντρια προϊσταμένη του ΕΕΣ, από το 1954 αδελφή. Υπήρξε άξια συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα του Ν. Κεπέση. Καλή συνάδελφος, συνεπής αγωνίστρια συνδικαλίστρια, ανένταχτη κομμουνίστρια και αδιάλλακτη υπερασπιστής της πολιτικής και των ιδανικών του ΚΚΕ, μέλος του Παραρτήματος Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ.

Στην αξέχαστη μνήμη της, ο Νίκανδρος Κεπέσης προσφέρει 15 ευρώ στο ΚΚΕ.


Αχιλλέας Μπλάνας
Αχιλλέας Μπλάνας

Χαρούλα Κεπέση
Χαρούλα Κεπέση

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ