Τρίτη 5 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Συνάντηση του δημάρχου με μαθητές της πόλης

Με μαθητές 15μελών και 5μελών συμβουλίων των σχολείων της πόλης συναντήθηκε την Κυριακή η δημοτική αρχή της Πετρούπολης. Τη συζήτηση με τους μαθητές άνοιξε ο δήμαρχος, Βαγγέλης Σίμος, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε, τόνισε πως επιδίωξή του είναι να «θεσμοθετήσει» συχνές συναντήσεις με τους μαθητές και να συζητάνε ό,τι απασχολεί τη νεολαία, θέματα Παιδείας και σχολικών εγκαταστάσεων, ζητήματα αθλητισμού, πολιτισμού, κοινωνικά ζητήματα κ.ά.

Οι μαθητές από μεριάς τους μετέφεραν με ζωντανό τρόπο την κατάσταση που βιώνουν μέσα στα σχολεία τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και πήραν τον λόγο μαθητές από τα Γυμνάσια 1ο, 3ο, 4ο και 5ο, τα ΓΕΛ 1ο, 2ο και 5ο, καθώς και το ΕΠΑΛ.

Επιδίωξη της διοίκησης του δήμου είναι να εντείνει τις προσπάθειες για να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους μαθητές με γνώμονα τις ανάγκες τους. Σε αυτήν την κατεύθυνση ανανεώθηκε το ραντεβού για νέα συνάντηση με θέμα «τις υποδομές των σχολικών κτιρίων» και την αντιμετώπιση του «σχολικού εκφοβισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ