Κυριακή 28 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκεντρώσεις

Από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη σε όλες τις πόλεις της χώρας, αλλά και στα νησιά, Εργατικά Κέντρα, Συντονιστικές Επιτροπές και σωματεία έχουν προγραμματίσει Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις με κεντρική αυτή στην Αθήνα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις συγκεντρώσεις:

Αθήνα: Το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10.30 το πρωί και πορεία προς τις πρεσβείες της Αμερικής και του Ισραήλ.

Θεσσαλονίκη: Η Συντονιστική Επιτροπή σωματείων καλεί σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Πειραιά: Η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Πειραιά καλεί σε προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή στις 10.30 το πρωί.

Λάρισα: η απεργιακή συγκέντρωση, που καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, θα γίνει στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Πάτρα: η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί τους εργαζόμενους στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου στις 9.30 π.μ.

Βόλος: Συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Μαγνησίας.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, που διοργανώνει η διοίκησή του.

Αγρίνιο: το Εργατικό Κέντρο καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του στις 10 π.μ.

Αμφισσα: το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Λαού στις 10.30 π.μ.

Εύβοια: σε συγκέντρωση στα αγάλματα της Αντίστασης στην παραλία της Χαλκίδας, στις 10.30 π.μ., καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών.

Στη Θήβα: η Συντονιστική Επιτροπή καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση, που θα γίνει στις 10.30 π.μ., στο πρώην Δημοτικό Καφενείο στην αρχή του πεζόδρομου.

Αλεξανδρούπολη: Σε συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο καλεί η Συντονιστική Επιτροπή.

Κεφαλονιά: το Εργατικό Κέντρο καλεί τους εργαζόμενους στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά από τα γραφεία του στις 10.30 π.μ.

Χανιά: Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών, τα Σωματεία Οικοδόμων, Φαρμακοϋπαλλήλων, ΔΕΥΑ Υπαλλήλων, Εργαζομένων στο «Μαρινόπουλο» και οι Σύλλογοι Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο, Νοσηλευτών, Γιατρών ΕΣΥ και Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλούν στη συγκέντρωση, στις 10 π.μ., στην πλατεία Αγοράς.

Ηράκλειο: η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και συνδικαλιστών καλεί στη συγκέντρωση στην πλατεία Λιονταριών στις 10 π.μ.

Λήμνο: Συγκέντρωση στο Λιμάνι της Μύρινας στις 10 το πρωί.

Μυτιλήνη: Το Εργατικό Κέντρο καλεί σε συγκέντρωση στις 10 στην πλατεία Σαπφούς.

Σάμο: Στο Εργατικό Κέντρο στις 10.30 το πρωί καλεί το ΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ