Τετάρτη 27 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πανελλαδική σύσκεψη σωματείων εκπαιδευτικών

Την Κυριακή στις 12 μ. στο Μαράσλειο και διαδικτυακά

Πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Γενικών Συνελεύσεων πρωτοβάθμιων σωματείων εκπαιδευτικών διοργανώνεται την Κυριακή 31 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι, στο Μαράσλειο και με διαδικτυακή συμμετοχή. «Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οργανώνουμε μαζί την αντεπίθεσή μας!», σημειώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Σωκράτης» και καλεί ΕΛΜΕ και Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ να πάρουν μέρος με τις αποφάσεις τους και τις προτάσεις τους. Οπως αναφέρεται στο κάλεσμα:

Στο κάλεσμά του ο Σύλλογος, λαμβάνοντας υπόψη «τους χιλιάδες απεργούς διαδηλωτές της 28/2, που πλημμύρισαν τους δρόμους σε όλη την Ελλάδα βροντοφωνάζοντας "ή τα κέρδη τους ή ζωές μας". Τους χιλιάδες διαδηλωτές φοιτητές, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους που καταψήφισαν στον δρόμο το κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Τον αγώνα των εκπαιδευτικών να υπερασπιστούμε τον ρόλο του εκπαιδευτικού και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, που έχει στριμώξει για τα καλά την κυβέρνηση», σημειώνει πως «η καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας μέσα και έξω από το σχολείο, αλλά και η πλήρης αποτυχία της να πείσει για τις αντιπαιδαγωγικές και αντιεκπαιδευτικές στοχεύσεις της, την έχει αναγκάσει να καταφεύγει μόνο σε εκβιασμούς, απειλές και αυταρχισμό.

Εχουμε χάσει το μέτρημα πια, πόσες φορές έχει στείλει στα δικαστήρια τον αγώνα που δίνουμε εδώ και τρία χρόνια.

Να ξέρουν καλά ότι η τρομοκρατία, ο εκφοβισμός δεν θα περάσει! Με τον αγώνα μας, συσπειρωμένοι στα σωματεία μας, θα απαντήσουμε συλλογικά, θα συνεχίσουμε το μπλοκάρισμα της εφαρμογής της ατομικής αξιολόγησης.

Καλούμε ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ πανελλαδικά να πάρουν μέρος με τις αποφάσεις τους, τις προτάσεις τους στη σύσκεψη συντονισμού της δράσης μας.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οργανώνουμε μαζί την αντεπίθεσή μας! Δεν κάνουμε βήμα πίσω!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ