Πέμπτη 4 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα μπροστά στις ευρωεκλογές
Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 9.30 π.μ., ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Ιωνίας, θα μιλήσει σε εκπαιδευτικούς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοψοχείλας (Μάμαλη και Φλέμινγκ). Θα μιλήσει η Στέλλα Δήμου, μέλος του ΤΓ Νότιων Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Μετάλλου και οι ΚΟ Αιγάλεω διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στη "Γιούλα" και η προοπτική της πάλης των εργαζομένων». Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αγιάς Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι επιπτώσεις της και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Χατζάκος». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 10 π.μ., ο Πέτρος Αλέπης θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους και ΕΒΕ στις οδούς Αλέκου Παναγούλη και Ιφιγενείας στη Ν. Ιωνία.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αλσους 15).

-- Η ΤΕ Αργολίδας καλεί στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας στο Αργος. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 6 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Καλλιθέας διοργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση, στο καφενείο «Μαυρόπουλος» (Φιλαρέτου & Αριστείδου). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Μετάλλου Θριασίου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Χαϊδάρι (Καραϊσκάκη 93).

-- Εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση του Καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές διοργανώνει η ΚΟ Αλιβερίου, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Η Τομεακή Επιτροπή Φλώρινας, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Emerald». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 7 Απρίλη

-- Στις 12 μ., η ΚΟ Μεταμόρφωσης διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στο Α' ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Λυκόβρυσης - Πεύκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «ΕΕ - κυβέρνηση - δήμοι γρανάζια του ίδιου αντιλαϊκού μηχανισμού». Θα μιλήσει ο Αρης Κυριακίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Τη Δευτέρα 8 Απρίλη

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της Ξυλοκέρας, η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, με θέμα «Με τη δύναμη των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, συνεχίζουμε ενάντια στην ΚΑΠ και την ΕΕ!». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» στην Πάτρα η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Να δυναμώσει ο ταξικός αγώνας ενάντια στην ΕΕ, στις κυβερνήσεις της και στις οδηγίες τους για την εργασιακή ζούγκλα». Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ