Σάββατο 13 Απρίλη 2024 - Κυριακή 14 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ γεννήθηκε στη Δεσφίνα Φωκίδας το 1953 και πέθανε τον Φλεβάρη του 2024. Πιστός οπαδός, σ' όλη του τη ζωή πορεύτηκε δίπλα στο Κόμμα και στήριξε την πολιτική του σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Τη δεκαετία του '80 διορίστηκε στην Ενωση Συνεταιρισμών Φωκίδας. Διέθετε μεγάλο κύρος μεταξύ των συναδέλφων του αλλά και μεταξύ των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Καταγόμενος από οικογένεια αγροτών, γνώριζε τα βάσανα και τις αγωνίες τους και προσπαθούσε να τους βοηθάει μέσα από τη δουλειά του και τις γνώσεις του.

Στη μνήμη του η σύζυγός του, συντρόφισσα Αγγελική Μαλλάκη, καταθέτει 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στην ΚΟ Φωκίδας, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων της.

***

Η Ειρήνη Μουτζούρη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ «Ευαγγελισμού» του ΚΚΕ, 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Προσφορά στη μνήμη της αδελφής της ΟΥΡΑΝΙΑΣ, αγωνίστριας του κινήματος, που πρόσφατα «έφυγε» απ' τη ζωή.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον πρόωρο θάνατο της αγαπημένης μητέρας και συντρόφου ΣΤΑΜΟΥ ΣΥΡΜΩΣ, από το Ροδολίβος Σερρών. Για την επιτυχία των ευρωεκλογών και για την ενίσχυση του Κόμματος που αγαπούσε και για το οποίο αγωνιζόταν αταλάντευτα η Σύρμω, η οικογένειά της προσφέρει 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αμφίπολης Σερρών.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Φλεβάρη του τρέχοντος έτους «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 64 ετών, ο συναγωνιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ, συνταξιούχος πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού. Γνωριστήκαμε πέρυσι στη διάρκεια της μάχης των εκλογών όπου έδινε το «παρών» στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Σμύρνης. Στη συνέχεια ο συναγωνιστής συμμετείχε σε δράσεις του κινήματος όταν ήταν στην Αθήνα και δεν απουσίαζε στο αγαπημένο του νησί, την Ανδρο.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ
Απότομη και αναπάντεχη αυτή η διακοπή, με τη λύπη της απώλειας να θυμίζει ότι η ζωή έχει ανατροπές και αποχωριζόμαστε ανθρώπους που θα θέλαμε να συμπορευόμαστε και να συζητάμε στη συνέχεια.

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Καμάρη και στον γιο του Παναγιώτη.

Στη μνήμη του προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα άμεσα προβλήματα, αλλά και το άνοιγμα του δρόμου για τον αυριανό φωτεινό κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΚΟΛΙΑ (αεροπόρου) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυσή του.

Λάκης - Εφη

***

Ο Ιορδανίδης Παναγιώτης, πάντα δίπλα στο ΚΚΕ, συνεισφέρει το ποσό των 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω της ΚΟΒ Μεγάρων, προς τιμήν των 3 χρόνων που «έφυγε», άδικα, πρόωρα, ο γιος του ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

***

ΦΩΤΟ

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από εκείνο το Σάββατο 13/4/2019, όπως και τώρα, που έκλεισε τα ματάκια του σε μια στιγμή μέσα ο «μικρός». Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Νικ. ΚΟΛΟΒΟΣ «έσβησε» στο σπίτι στο χωριό μας, στις Κροκεές Λακωνίας, σε ηλικία 29 ετών.

Βασανίστηκε πολύ στη μικρή ζωή του, αλλά έζησε μια μεγάλη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Πάλεψε για το χωριό μας που υπεραγαπούσε, από πολλά πόστα ως μέλος του ΔΣ ή ως απλός στρατιώτης, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο (αναπλ. γραμμ. και αντιπρόεδρος, 1/1/2015 - 31/12/2018) - έπαιζε και ταμπούρο στη Φιλαρμονική - τον Σύλλογο Φίλων του Καρναβάλου, αλλά και ως μέλος της ΚΝΕ. Για τους αγώνες που πρόλαβε να κάνει, το κόμμα μας, το ΚΚΕ, ως ύψιστη τιμή, τον σκέπασε με την ιστορική σημαία του, στην πολιτική κηδεία του.

ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ
ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ
Τα ξαδέρφια του Χρήστος - Μαρίνα Κολοβού και Κώστας Σερεμέτης, και οι θείοι του Ηλίας και Μάρω προσφέρουν για την έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη, 140 ευρώ στη μνήμη του.

Χ. Η. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΝΔΡΕΑ ΑΓΤΖΙΔΗ προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τριανδρίας στο Κόμμα, όπου έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγός του Γιώτα

Ο πατέρας και η μητέρα του Θεόφιλος και Αννα

Ο αδερφός και η νύφη του Γιάννης και Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΣΤΡΑΤΗ (ΣΤΕΛΙΟΥ) ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ, κομμουνιστή και πρωτοπαλίκαρου του Αρη, προσφέρουμε για την έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, ενόψει των ευρωεκλογών, το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟ Λιβαδειάς.

Οι κόρες του Βασιλική Βασιλάκου και Φωτεινή Κομπότη

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/4/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, σύντροφος ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΛΗΣ, σε ηλικία 82 ετών. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Αικατερίνη και τα παιδιά του Δημήτρης και Εμμανουήλ Βελλής

***

ΦΩΤΟ

Πάει πάνω από ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα, που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις, 100 ευρώ για την πολιτική μάχη των ευρωεκλογών, μέσω της ΚΟΒ Δημήτρη Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Μυρσίνη Βαμβακούση, Γιώργης Μπατσιαβάρας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ο γιος τους, σύντροφος Ντρέγκας Δημήτριος

***

ΦΩΤΟ

Δύο χρόνια που ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ, «το 93χρονο λυκόπουλο», βρίσκεται στη «γειτονιά των αγγέλων». Στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή και στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, ο γιος του Κώστας προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ευρωεκλογές, μέσω της Πάνω Καισαριανής, που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ και ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Χ. Τ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, οι οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ Αλεξόπουλος Γιώργος, Αναγνωστόπουλος Κώστας, Δεδότσης Κώστας, Βακάλογλου Αντώνης, Ζωργίος Χρήστος, Καρκατζός Ξενοφών, Κατσανάκης Αχιλλέας, Κατσαρής Λευτέρης, Κορομπίλης Χρήστος, Κουτσογιάννης Δημήτρης, Κουτσογιάννης Θανάσης, Μανωλόπουλος Φίλιππος, Μεσίρης Αντώνης, Πανταζής Θάκης, Περδικάκη Ολγα, Μπουλές Κώστας, Φουσέκης Διογένης, Λ. Γ., Μ. Σ., Ν. Δ., Π. Κ. και Π. Ρ. προσφέρουν για τις ανάγκες του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», ως πέμπτη δόση, το ποσό των 1.200 ευρώ και ευχόμαστε μαζί με τους χαιρετισμούς μας σε σας και τους συντρόφους που φροντίζετε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων, φίλων και συναδέλφων ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΟΥΡΣΕΛΑ ΝΙΚΟΥ και ΤΣΟΜΠΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ, για τις ανάγκες του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», προσφέρουμε 300 ευρώ.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
Κατσαρής Λευτέρης και Κατσανάκης Αχιλλέας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΥ, σύντροφοι που σπουδάζαμε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχουμε συνδέσει στη μνήμη μας τα γραφεία της ΚΟΠ με την παρουσία του στο θυρωρείο της, προσφέρουμε 220 ευρώ στην έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Με σεβασμό και νοσταλγία τον αποχαιρετούμε, σημειώνοντας τον ενθαρρυντικό του τρόπο στην αντιμετώπιση των νέων τότε συντρόφων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Παλαιού Φαλήρου.

Η σύζυγος Μαίρη και η κόρη Δάφνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ, η οικογένειά του και σύντροφοι από την ΚΟΒ Νεάπολης - Σαφράμπολης προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΜΑΙΡΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, οπαδού του ΚΚΕ, που με συνέπεια στεκόταν δίπλα του, η κόρη, φίλοι και σύντροφοι προσφέρουν 400 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Νότιας Πυλίας.

***

ΦΩΤΟ

Η αγαπημένη μας μητέρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ «έφυγε» από τη ζωή 11 χρόνια πριν. Παραμένει πάντα κοντά μας, με όλα όσα μας μετέδωσε, με όλα όσα μας διαπαιδαγώγησε τόσο ως δραστήρια εργάτρια στον κλάδο των κλωστοϋφαντουργών, όσο και ως συνταξιούχος με την αγωνιστική στάση της ζωής της. Κοντά στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής της, δεν έχασε ποτέ την ταξική της πυξίδα, την πεποίθησή της για τη νίκη της εργατικής τάξης.

Ασβηστη η μνήμη της, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Εμείς τα παιδιά της, στον ίδιο αγωνιστικό δρόμο, προσφέρουμε στη μνήμη της το ποσό των 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του, στη μάχη των ευρωεκλογών και στη δράση του σε όλα τα πεδία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ
Γ. Μ., ΓΙΑΝ. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Μάρτη 2024 «έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών ο αγαπητός μας πατέρας και θείος ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΥΤΣΟΣ, από το Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων. Την Κυριακή 14 Απρίλη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνό του. Ηταν για όλη σχεδόν τη ζωή του μετανάστης στο Offenbach της Γερμανίας και σταθερός ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας στο τιμημένο ΚΚΕ τα παιδιά του Δημήτριος και Παναγιώτα Νούτσου, Ευφροσύνη και Ηλίας Ζαφείρης και τα ανίψια του Δημήτριος και Σταυρούλα Τζίμα 100 ευρώ για τις ανάγκες του αγώνα.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 15 του Απρίλη 2024 συμπληρώνονται 3 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αγωνίστρια ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΗ - ΠΑΧΗ, από την Ανω Κτιμένη Καρδίτσας (Δρανίστα), παιδί της ηρωικής γενιάς της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Κατά τη διάρκεια της τρίχρονης εποποιίας του ΔΣΕ τραυματίστηκε 5 φορές, ενώ αναδείχτηκε σε Διοικητή διμοιρίας, φέροντας τον βαθμό της Ανθυπολοχαγού. Το 1983, μετά από αρκετά χρόνια αναγκαστικής προσφυγιάς, επαναπατρίσθηκε και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στη Λάρισα. Αμέσως συνδέθηκε με την Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ.

Στη μακρόχρονη (73 έτη) πορεία της ως μέλους του ΚΚΕ, αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για μια κοινωνία δίχως πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση, για σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Παρέμεινε ακλόνητη και αλύγιστη σε όλες τις επιθέσεις που είχαν σκοπό τη διάσπαση του Κόμματος (π.χ. 1990 - 1991). Για τη συμβολή της στη μακρόχρονη πορεία του Κόμματος τιμήθηκε με συμβολικό αναμνηστικό στην πολιτιστική - πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
Αποτέλεσε μέλος της Ενωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) και έπαιξε ενεργό ρόλο στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα. Για τη σημαντική προσφορά της στον αγώνα ενάντια σε κάθε είδους καταπίεση σε βάρος των γυναικών της λαϊκής οικογένειας τιμήθηκε σε εκδήλωση του συλλόγου για τα 40 χρόνια της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ (Γράμμος), Λοχαγός ΔΣΕ από το Κωσταράζι Καστοριάς, που «έφυγε» στις 7/12/2019, γεννήθηκε το 1926 και προερχόταν από φτωχή οικογένεια. Το 1943, ως μαχητής του ΕΛΑΣ, έγινε μέλος του ΚΚΕ. Με τη δημιουργία του ΔΣΕ υπηρέτησε στο Γενικό Αρχηγείο, Τμήμα Ασφαλείας και Αντιαεροπορικής Αμυνας. Πήρε μέρος σε αρκετές μάχες με τον βαθμό του Λοχαγού και είχε αρκετές επιτυχίες με το 1ο απόσπασμα του Παλαιολόγου, αλλά και με το 2ο. Σε όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις των αποσπασμάτων αυτών, ο Λόχος του Γιάννη Παχή αποτελούσε την εμπροσθοφυλακή και εκτελούσε με επιτυχία τις αποστολές του. Μερικές από τις μάχες στις οποίες πήρε μέρος ήταν σε Λιβαδειά, Κοτύλη, Τσάρνο, Πατώματα, Αρένα, 3α Αυγά, Φλάμπουρο στο ύψωμα Πόλι, Πάργα, Στράτσανη, Πυρσόγιαννη, Νταμάρι - Φούρκα κ.α.

Το 1983, μετά από αρκετά χρόνια αναγκαστικής προσφυγιάς, επαναπατρίσθηκε και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στη Λάρισα. Αμέσως συνδέθηκε με την Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ. Εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μακρόχρονη (77 έτη) πορεία του ως μέλους του ΚΚΕ παρέμεινε ακλόνητος και αλύγιστος σε όλες τις επιθέσεις που είχαν σκοπό τη διάσπαση του Κόμματος (π.χ. 1990 - 1991). Για τη συμβολή του στη μακρόχρονη πορεία του Κόμματος τιμήθηκε με συμβολικό αναμνηστικό στην πολιτιστική - πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
Στη μνήμη των γονιών μου, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΧΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΤΣΗ - ΠΑΧΗ, προσφέρω στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ στην ΤΕ Λάρισας 100 ευρώ, στο Παράρτημα Λάρισας της Εθνικής Αντίστασης 50 ευρώ και στην Ενωση Γυναικών Λάρισας (ΟΓΕ) 50 ευρώ.

Ελευθερία Παχή


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΠΟΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΠΟΣ

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΗ ΠΑΧΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΗ ΠΑΧΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΛΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ

ΣΥΡΜΩ ΣΤΑΜΟΥ
ΣΥΡΜΩ ΣΤΑΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

ΜΑΙΡΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
ΜΑΙΡΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΥΤΣΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ