Παρασκευή 3 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Σεξτέτο» σωμάτων

Την καινούρια παραγωγή της με τίτλο «Σεξτέτο +1» παρουσιάζει η «Ομάδα Σύγχρονου Χορού» του Χάρη Μανταφούνη από τις 10/5 στο θέατρο «Κατερίνας Βασιλάκου» (Πλαταιών και Προφήτου Δανιήλ 3, Κεραμεικός. Τηλ. 010 3467735, 3644177). Στην παράσταση ο χορός με τη βοήθεια της τεχνολογίας δημιουργεί ένα διάλογο του χορευτή με την εικόνα του.

Οπως σημειώνει ο χορογράφος της παράστασης, Χ. Μανταφούνης: «Στο έργο αυτό οι σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη, σχηματίζοντας μία ενότητα με κεντρικό άξονα την κίνηση. Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και η εικονική πραγματικότητα μπερδεύεται με τη σκηνική δράση. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί η φλόγα κεριού, η κάμερα στα χέρια ενός χορευτή, το παιχνίδι με το φως, οι σκιές στην άκρη του τούνελ... είναι εικόνες ενός έργου που ολοκληρώνεται με την παρουσία των θεατών στην παράσταση».

Τα σκηνικά είναι της Μ. Μαζαράκου. Τα κοστούμια της Δ. Σουμαλεύρη. Η μουσική επιμέλεια του Αρ. Ζήλου.Οι φωτισμοί της Ελ. Ντεκώ. Χορεύουν οι: Λ. Ζαφειροπούλου, Ι. Κυριακοπούλου, Στ. Ζάννου, Γ. Μανταφούνης κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ