Σάββατο 11 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Στοχεύει κορυφή

Ψηλά τον «πήχη», αναφορικά με την πορεία της Εθνικής μας ελπίδων στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθούν στη Λοζάνη (16-28 Μάη), έχουν ανεβάσει τα «γαλανόλευκα» στελέχη που χτες αναχώρησαν για την Ελβετία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, θεωρεί ότι «επιτυχία θα είναι μόνο η πρόκρισή μας στον τελικό. Ολοι δίνουν φαβορί του ομίλου τη Γαλλία, όμως πιστεύουμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί. Είμαστε έτοιμοι και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα στην Ελβετία. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο όμιλο, έχοντας πολύ καλή παρουσία. Εχουμε κάνει την Ευρώπη να μας σέβεται και πολλούς να μας φοβούνται. Θα πρέπει να δούμε ξεχωριστά κάθε αναμέτρηση με αρχή τον πρώτο αγώνα με το Βέλγιο την ερχόμενη Πέμπτη (16/5)».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πατσατζόγλου: «Πάμε στην Ελβετία με πολλή όρεξη για να φτάσουμε στον τελικό. Εχουμε κάνει πολύ καλά ματς με μεγάλες ομάδες μέχρι τώρα και πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προκριθούμε στον τελικό. Πρέπει να υπάρχει αποφασιστικότητα και δύναμη, όμως υπάρχει κούραση στους παίκτες». Σχετικά διαφοροποιημένος ο Κοτσόλης: «Σε μια διοργάνωση που μετέχουν η Γαλλία, η Αγγλία και η Ιταλία, ομάδες από χώρες με μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Αρχικός στόχος είναι με το Βέλγιο, αφού πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε προβάδισμα για την πρόκριση στους τέσσερις. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου βγει».

  • Χτες ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Κουράκης, επισκέφθηκε την Εθνική ελπίδων και αφού μίλησε με τεχνική ηγεσία και παίχτες, τους δήλωσε πως η Πολιτεία θα είναι δίπλα τους ηθικά και υλικά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ