Παρασκευή 12 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Βαριά «καμπάνα» στον Αρη

Οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν για την ενέργειά τους να μην παραλάβουν τα μετάλλια στον τελικό του Κυπέλλου

Βαρύς ήταν ο «πέλεκυς» του Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ για τον Αρη, εξαιτίας της ενέργειας των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης μετά τον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου να μην παραλάβουν τα μετάλλια των φιναλίστ, διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε ποινή 2 αγωνιστικών σε ολόκληρη την αποστολή του Αρη στον τελικό. Ερχεται έτσι να προστεθεί στις 5 αγωνιστικές με τις οποίες τιμωρήθηκε ο παίκτης του, Σάπι Σουλεϊμάνοφ, για την επίθεσή του στην Γαλλίδα διαιτητή του τελικού, Στεφανί Φραπάρ, μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Η νέα ποινή του Αρη είναι εφέσιμη, ωστόσο πλέον για τους Θεσσαλονικείς υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστούν στις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος με σύνθεση ...ανάγκης, που θα περιλαμβάνει τους παίκτες που θα έχουν έρθει με μεταγραφή και ίσως και κάποιους από την Κ19.

Μ' αυτά και μ' αυτά, εφόσον διατηρηθεί η ποινή, ειδικά ο Σουλεϊμάνοφ θα λείψει από τα ματς του Αρη για σχεδόν τον μισό 1ο γύρο του πρωταθλήματος (7 αγωνιστικές). Περαιτέρω, για 4 ματς θα απουσιάσει ο Ζουλ (ο οποίος για την αποβολή του στον τελικό είχε ήδη τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές) και για 3 ματς ο Νταριντά (είχε ήδη τιμωρηθεί για 1 αγωνιστική, επίσης λόγω αποβολής στον τελικό). Να σημειωθεί τέλος ότι η ποινή αφορά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Αρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ