Τρίτη 14 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΙΕΘΝΗ
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους

Ολοκληρώθηκε η αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού στο νοσοκομείο της Ραμάλα, στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, από 7 ως 10 του Μάη, με πρωτοβουλία των γιατρών κι εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» (ΝΕΕΣ) σε συνεργασία με την ΕΙΝΑΠ. Το ιατροφαρμακευτικό υλικό και τα έξοδα μεταφοράς καλύφθηκαν με την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του ΔΣΛ, της Ενωσης Ιατρών Νομού Χανίων και του Σωματείου Εργαζομένων του ίδιου νοσοκομείου. Συνεισέφεραν στη συλλογή του υλικού προμηθευτές του ΝΕΕΣ. Οπως αναφέρεται, τις επόμενες μέρες θα γίνει σύσκεψη για να οργανωθεί καραβάνι ανθρωπιστικής βοήθειας στα Κατεχόμενα.

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς διοργανώνει επί τριήμερο εκδηλώσεις στις οποίες περιλαμβάνονται τουρνουά πινγκ πονγκ και τουρνουά σκακιού που κορυφώνονται με εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 18 του Μάη στις 19.30, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Νίκαιας.

Ψήφισμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό εξέδωσε το Παράρτημα Μαγνησίας της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ