Σάββατο 27 Ιούλη 2024 - Κυριακή 28 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Είναι στο χέρι μας να γίνουμε πρωταγωνιστές στον συλλογικό αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ για τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια

Την Πέμπτη το απόγευμα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων και οι βάσεις εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ με ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Συγχαρητήρια σε όλους και όλες, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που καταγράφηκε χτες στην ανακοίνωση των βάσεων.

Αλλωστε, η προσπάθεια που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα στο σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα, με τα προβλήματα και τα αδιέξοδά του, με τους αμέτρητους κόφτες, όπως αυτός της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ), που αφήνει χιλιάδες εκτός ΑΕΙ κάθε χρόνο, δεν "μετριέται" μονοσήμαντα με μια "αποτυχία" ή "επιτυχία".

Το μέλλον ενός ανθρώπου κρίνεται από πολλά περισσότερα και κυρίως από το αν ο καθένας και η καθεμία με την αποφασιστική σκέψη, θέληση, στάση και δράση πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Είναι στο χέρι μας να γίνουμε πρωταγωνιστές στον συλλογικό αγώνα για να κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή που μας αξίζει, κόντρα στο σημερινό σύστημα της εκμετάλλευσης που μας τη στερεί.

Για να γίνουν τα όνειρά μας, τα "θέλω" μας και οι στόχοι μας πραγματικότητα.

Για σύγχρονους όρους μόρφωσης, εργασίας και ζωής, όπου κι αν βρεθεί ο καθένας, είτε σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα είτε σε μια σχολή κατάρτισης είτε στην εργασία είτε σε μια ακόμα προσπάθεια. Θα βρεθούμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ