Τρίτη 15 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Βάλτε φρένο στην ασυδοσία του δικομματισμού

Περιοδείες του βουλευτή Απ. Τασούλα και του ευρωβουλευτή Κ. Αλυσανδράκη

Περιοδεία στους χώρους της ΔΕΗ πραγματοποίησε χτες Δευτέρα ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας. Στη συζήτηση ο βουλευτής τόνισε ότι η ΔΕΗ, η ενέργεια, οι μεταφορές και οι επικοινωνίες είναι χώροι στρατηγικής σημασίας και θα πρέπει να παραμείνουν στο δημόσιο τομέα. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θέλουν να τα ξεπουλήσουν στον ιδιωτικό τομέα και τα πράγματα στη μετα-ΟΝΕ εποχή θα γίνουν ακόμα χειρότερα.

Ο βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και να καταψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, μειώνοντάς τους όσο περισσότερο γίνεται το ποσοστό που θα πάρουν στις εκλογές, καθώς επίσης και να προσπεράσουν ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ. Τους κάλεσε να υπερψηφίσουν και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ που αποτελεί τη μόνη προϋπόθεση για τη συγκρότηση του αναγκαίου λαϊκού μετώπου το οποίο θα είναι ικανό να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα και να εφαρμόσει πολιτική υπέρ των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρομεσαίων ΕΒΕ και του λαού γενικότερα.

Ο Κ. Αλυσανδράκης

Περιοδεία στα χωριά Ζίτσα, Καρίτσα, Κληματιά και Πρωτόπαππα πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης.

Στις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν με κατοίκους των χωριών αναδείχτηκαν τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής και ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι, τόσο αυτοί που είναι ακόμη στο επάγγελμα όσο και οι απόμαχοι. Τα αντιαγροτικά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση αποδεκατίζουν τους αγρότες, ενώ οι ποσοστώσεις στο γάλα φέρνουν τους κτηνοτρόφους σε άσχημη κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τους συνταξιούχους οι οποίοι με τις συντάξεις πείνας που παίρνουν δυσκολεύονται να ζήσουν σαν άνθρωποι.

Ο ευρωβουλευτής κάλεσε τον κόσμο να βάλει φρένο στην ασυδοσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και σε Συνασπισμό και ΔΗΚΚΙ στηρίζοντας και ενισχύοντας στις επικείμενες εκλογές το ΚΚΕ, το μοναδικό αριστερό πόλο που αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού στην προοπτική δημιουργίας αγωνιστικού μετώπου πάλης ενάντια στα μονοπώλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ