Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 - Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 7 Σεπτέμβρη το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ

Σε μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 5.30 μ.μ., στην πλατεία ΧΑΝΘ, καλούν εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη ΔΕΘ και με σύνθημα «Το αίμα μας η ανάπτυξή τους - Ο ιδρώτας μας τα κέρδη τους».

Μπροστά στην κινητοποίηση των συνδικάτων, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., στο Λιμάνι, όπου θα παρουσιάσει το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης και τις πρωτοβουλίες των συνδικάτων.

Επίσης τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις - συζητήσεις:

  • Τρίτη 27 Αυγούστου, μεγάλη σύσκεψη σωματείων, στις 7 μ.μ. στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, για την αγωνιστική προετοιμασία του συλλαλητηρίου.
  • Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη, εκδήλωση για τον εργάσιμο χρόνο, στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Τεσσάρων Εποχών.

«Ολοι στο μεγάλο συλλαλητήριο των σωματείων το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 17.30, στην πλατεία ΧΑΝΘ. Τώρα είναι η ώρα του οργανωμένου αγώνα, της μαζικής διεκδίκησης, τώρα είναι η ώρα να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης. «Είναι η ώρα όλοι όσοι αγωνίζονται να βρεθούν μαζί στον δρόμο, να γίνουν ένα ακαταμάχητο ποτάμι διεκδίκησης!», τονίζουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ