Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 29 Αυγούστου το τελευταίο «αντίο» στον Γ. Περρή

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 12 μ. στο Νεκροταφείο της Καισαριανής σύντροφοι, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον σύντροφο Γιάννη Περρή, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο σύντροφος Γιάννης υπήρξε μεταξύ άλλων μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής και του Αχτιδικού Γραφείου Δημοσίου της ΚΟ Αθήνας, του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής και του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου είχε σημαντική συμβολή στη συλλογική επεξεργασία των θέσεων του Κόμματος, ιδιαίτερα για τη δασική πολιτική.

Παράλληλα είχε μεγάλη καταξίωση στους συναδέλφους του, ευρύτερα στον κλάδο, και είχε εκλεγεί γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ενωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

Με τη συνταξιοδότησή του, για λόγους υγείας χρεώνεται στην ΚΟΒ Σκοπευτηρίου Καισαριανής. Την περίοδο 2015 - 2019 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Καισαριανή και διετέλεσε αντιδήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σε όλη τη ζωή του ο σύντροφος Γιάννης τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος. Η κομμουνιστική του καθοδήγηση, η μεγάλη του προσφορά στο Κόμμα και στο κίνημα, αποτελούν παράδειγμα για τις νεότερες γενιές συντρόφων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ