Πέμπτη 16 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Κόκκινη» κυριαρχία

Στον Πειραιά παρέμενε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην Α1 ανδρών. Ο Ολυμπιακός στον πέμπτο και τελευταίο τελικό επικράτησε χτες της Βουλιαγμένης 9-7 κατακτώντας συνολικά το 16ο τίτλο. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι όπως και οι προηγούμενες αναμετρήσεις όμως ο Ολυμπιακός έδειξε περισσότερη θέληση και με ισχυρή άμυνα αλλά και την απόδοση του πορτιέρο του Δελληγιάννη πήρε τη μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ στα τρία εννιάλεπτα (3-2, 6-4, 7-5) όμως αυτό που τους χάρισε τη νίκη ήταν η τελευταία περίοδος όπου σήμανε η ώρα του Καλακόνα. Ο διεθνής παίκτης με δυο δικά του γκολ έδωσε προβάδισμα τριών γκολ (9-6) στην ομάδα του τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη οι «μπέμπηδες» προσπάθησαν για το καλύτερο παρά το δύσκολο της αποστολής τους όμως φάνηκαν να ολιγωρούν σε στιγμές που έφερναν το παιχνίδι στα ίσια και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τις γρήγορες αντιδράσεις του Ολυμπιακού.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι: Χατζηθεοδώρου 2, Καλακόνας 2, Χατζής, Βλοντάκης, Τρμπόγιεβιτς, Κραβαρίτης, Πλατανίτης. Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι: Μαυρωτάς 2, Μάζης 2, Αφρουδάκης Γ, Αφρουδάκης Χ, Αυγουστιανάκης.

Πριν την έναρξή του ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό ενός οπαδού των γηπεδούχων που έπεσε από την κερκίδα και χτύπησε σοβαρά την πλάτη του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ