Κυριακή 20 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΣΗΜΙΤΗ"
ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ
Καλός δάσκαλος ο δαρμένος δάσκαλος...
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ '97

3/2: ΜΑΤ ξυλοκοπούν τους καθηγητές της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πορείας την ώρα της επίσημης τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

5/2: ΜΑΤ ξυλοκοπούν άγρια πορεία των εκπαιδευτικών που «τόλμησαν» να πλησιάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου. Πολλοί διαδηλωτές τραυματίζονται, ενώ ένας φοιτητής απομονώνεται από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες τον ξυλοκοπούν και τον παραδίδουν λιπόθυμο στους διαδηλωτές.

6/2: Δυνάμεις των ΜΑΤ χτυπούν τους σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά, που πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στην είσοδο της Εφορίας Καλλιθέας.

20/2: Εκατοντάδες καθηγητές, μετά από 5 βδομάδες απεργίας, συγκρούονται με ισχυρή αστυνομική δύναμη, έξω από το υπουργείο Παιδείας.

ΜΑΡΤΙΟΣ '97

14/3: Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κηρύσσει καταχρηστική και παράνομη τη συνεχιζόμενη για 9 βδομάδες απεργία των καθηγητών.

ΜΑΪΟΣ '97

27/5: Τέσσερις νυχτερινοί μαθητές μέλη του 15μελούς Συμβουλίου του σχολείου τους και της ΚΝΕ, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο, επειδή έγραφαν συνθήματα κατά των ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ