Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ
Στη μάχη της πρόκρισης Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ

Με στόχο να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών στο πόλο η Βουλιαγμένη ρίχνεται από σήμερα στη μάχη του προκριματικού γύρου συμμετέχοντας στον 2ο όμιλο που θα διεξαχθεί στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας. Μαζί με την ελληνική ομάδα στον συγκεκριμένο όμιλο θα βρεθούν η οικοδέσποινα των αγώνων Ραντνίτσκι που παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα φιλόδοξη, η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ και η ουγγρική Βαζούτας.

Στόχος του ΝΟΒ είναι η κατάκτηση της 1η θέσης στον όμιλο που θα του εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους της κύριας φάσης στη διοργάνωση. Αποστολή που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη με βάση και τον υψηλό συναγωνισμό εξαιτίας των ισχυρών αντιπάλων. Η Βουλιαγμένη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σήμερα κόντρα στην Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (19.00), αύριο θα κοντραριστεί με την οικοδέσποινα σερβική ομάδα (21.00) και θα κλείσει τις υποχρεώσεις την Κυριακή κόντρα στη Βαζούτας (19.00).

Σημειώνεται ότι στον προκριματικό γύρο της διοργάνωσης το διήμερο 13 - 14/9 θα συνεχίσει την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους και η έτερη ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ, που μετέχει στον όμιλο που διεξάγεται στην Οραντέα της Ρουμανίας, οι αγώνες του οποίου άρχισαν χτες. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κοντραριστεί σήμερα με το φαβορί του ομίλου Μπρέσια, ενώ αύριο θα έχει διπλή υποχρέωση, αρχικά κόντρα στην τουρκική ΕΡΚΝΑ (09.30) και το απόγευμα κόντρα στην διοργανώτρια ομώνυμη ομάδα (19.30).

Ας σημειωθεί πως από ελληνικής πλευράς ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει θέση απευθείας στην κύρια φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ