Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Επιστροφή στο παρελθόν για Σίτι - Ιντερ

Η κόντρα στο Μάντσεστερ ξεχωρίζει στο σημερινό δεύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής

Η κόντρα στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Ιντερ, τις φιναλίστ του Champions League το 2023 και δύο ομάδες με υψηλές φιλοδοξίες διάκρισης και φέτος, ξεχωρίζει στο σημερινό δεύτερο μέρος της 1ης αγωνιστικής της League Phase. Στα αξιοσημείωτα και η κόντρα της Παρί Σεν Ζερμέν - που για άλλη μια χρονιά επιδιώκει το κάτι παραπάνω - με την πρωτάρα στη διοργάνωση, ισπανική Ζιρόνα. Αναλυτικά:

19.45: Σπάρτα Πράγας - Σάλτσμπουργκ (Cosmote Sport 3), Μπολόνια - Σαχτάρ Ντονέτσκ (Cosmote Sport 2).

22.00: Σέλτικ - Σλόβαν Μπρατισλάβας (Cosmote Sport 5), Κλαμπ Μπριζ - Ντόρτμουντ (Cosmote Sport 7), Μάντσεστερ Σίτι - Ιντερ (Mega / Cosmote Sport 2), Παρί Σεν Ζερμέν - Ζιρόνα (Cosmote Sport 3).

Οπαδός της Λίβερπουλ σκοτώθηκε στο Μιλάνο

Η χθεσινή πρεμιέρα της League Phase επισκιάστηκε από την είδηση του θανάτου ενός οπαδού της Λίβερπουλ στο Μιλάνο. Ο 51χρονος Ιρλανδός, που βρισκόταν στην ιταλική πόλη από τη Δευτέρα για τον χθεσινοβραδινό αγώνα της ομάδας του με τη Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο αεροδρόμιο «Οριο Αλ Σέριο» και χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν μέλος γκρουπ οπαδών της αγγλικής ομάδας οι οποίοι είχαν αφιχθεί λίγη ώρα νωρίτερα στο ιταλικό αεροδρόμιο. Πάντως, μέχρι χθες παρέμενε άγνωστο γιατί ο 51χρονος δεν βρισκόταν με τους υπόλοιπους οπαδούς, καθώς και γιατί προσπάθησε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο, ειδικά από τη στιγμή που είχε νυχτώσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ