Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Δυναμώνουμε τους συλλόγους, τα σωματεία, την αγωνιστική δράση

Οι νέοι εργαζόμενοι, οι σπουδαστές της Κατάρτισης, η νέα βάρδια της εργατικής τάξης, έχουν τη δική τους παρουσία στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και το δικό τους Στέκι. Ξεχωρίζει το περίπτερο με προμετωπίδα το σύνθημα «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», για τον αγώνα των συνδικάτων απέναντι στους πλειστηριασμούς, όπου ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με σωματεία και φορείς, να συμβάλει στην ενίσχυση της πάλης.

«Δυναμώνουμε τους συλλόγους μας, τη συζήτηση, την αγωνιστική δράση, την αλληλεγγύη» είναι το πλατύ κάλεσμα. Δείχνοντας τον δρόμο του συλλογικού αγώνα για κατακτήσεις, όπως η αμοιβή της πρακτικής άσκησης, της οργάνωσης και συμμετοχής στα σωματεία και της δράσης τους σε κινητοποιήσεις, σε απεργίες, για σύγχρονους όρους σπουδών και δουλειάς.

Για το Στέκι, σε μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από μεγάλους εργατικούς αγώνες στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο, ξεχωριστή στιγμή αποτελεί η συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, με θέμα «Σε έναν κόσμο που φλέγεται, νικητές θα είναι οι λαοί!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ