Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Στον χώρο του Φεστιβάλ ο Δ. Κουτσούμπας

Στον χώρο του Φεστιβάλ βρέθηκε χτες, μέρα έναρξης των εκδηλώσεων, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αρχικά επισκέφτηκε την κεντρική έκθεση του Φεστιβάλ, συνοδευόμενος απ' τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρή Κωτσαντή και τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ και Γραμματέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ περιεργάστηκε τα ντοκουμέντα και τις φωτογραφίες που εκτίθενται, αναγνωρίζοντας σε αυτές συντρόφους και στιγμές που μοιράστηκαν στη μακρόχρονη δράση της Οργάνωσης, σταθμοί της οποίας αποτελούσαν τα Φεστιβάλ της.

Μια θερμή συνάντηση είχε με τους Chris Smalls, πρόεδρο του Συνδικάτου εργαζομένων στην «Amazon» (Amazon Labor Union), Olivier Mateu, γενικό γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Περιφέρειας Bouches-du-Rhone και Suzan Tayseer Salam, πρόεδρο της Ενωσης Παλαιστινιακών Συνδικάτων της Ιερουσαλήμ, καλωσορίζοντάς τους στο Φεστιβάλ.

Ενώ αργότερα είχε θερμές συναντήσεις με τους συντελεστές του προγράμματος της Κεντρικής Σκηνής. Ανάμεσά τους οι Διονύσης Τσακνής, Μάκης Σεβίλογλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μάρθα Φριντζήλα, Βιολέτα Ικαρη, Γκιντίκι, Αλέξανδρος Δάικος, Δημήτρης Μητσοτάκης, Κοινοί Θνητοί, που μάλιστα πρόσφεραν στον Δημήτρη Κουτσούμπα το νέο τους άλμπουμ. Στην Κεντρική Σκηνή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνάντησε την σύζυγο του Κώστα Τριπολίτη, Αννα Ντάφου, στην οποία πρόσφερε τους έξι τόμους του Δοκιμίου Ιστορίας του Κόμματος με ιδιόχειρη αφιέρωσή του στον μεγάλο δημιουργό. Απ' την πλευρά της ευχαρίστησε το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για το υπέροχο αφιέρωμα.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ