Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ανάρπαστα τα αναμνηστικά του Φεστιβάλ

Τη δική τους θέση έχουν για ακόμη μια χρονιά εμπνευσμένα και καλαίσθητα αναμνηστικά προς τιμήν του Φεστιβάλ, τα οποία φέτος είναι ακόμη πιο ξεχωριστά, μιας και αφορούν το «πλατύσκαλο» των πεντηκοστών εκδηλώσεων.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν μπλούζες και αλλά αντικείμενα με το λογότυπο του 50ού Φεστιβάλ, μπλούζες που αναγράφουν τη διαδρομή και τα μέρη από όπου πέρασε η «μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός». Ξεχωρίζουν τα εμβληματικά μαντήλια της ΚΝΕ που φέτος έκαναν την επιστροφή τους, όπως και σετ με αναμνηστικές κάρτες από τα Φεστιβάλ.

Τα αναμνηστικά διατίθενται σε διάφορα σημεία του Πάρκου για οικονομική ενίσχυση της ΚΝΕ και έχουν γίνει ανάρπαστα, με πολλούς επισκέπτες να συρρέουν ώστε να τα προμηθευτούν.

Αλλοι συμπληρώνουν τη συλλογή τους από αναμνηστικά των παλαιότερων Φεστιβάλ, άλλοι τώρα κάνουν την αρχή, άλλοι θέλουν να έχουν κάτι που να σηματοδοτεί το 50ό Φεστιβάλ. Το σίγουρο πάντως είναι πως ακόμη και το πιο μικρό αντικείμενο μπορεί να ξεκλειδώσει αναμνήσεις, να φέρει χαμόγελα, να τροφοδοτήσει σκέψεις για το μέλλον. Αυτό συμβαίνει και σε ανθρώπους από όλες τις γενιές, οι οποίοι πέρασαν από το Φεστιβάλ, μόλις τύχει και αντικρίσουν αναμνηστικά που έχουν φυλαγμένα στο σπίτι τους μα πάνω από όλα στην καρδιά τους.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ