Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Σε χορευτικούς ρυθμούς για όσους «διεκδικούμε εδώ και 50 χρόνια»

Με χορευτικούς ρυθμούς και επιτυχίες του ο Πάνος Μουζουράκης ξεσήκωσε την Τετάρτη τη Μαθητική Σκηνή του Φεστιβάλ. Με το που ακούστηκε ένα απόσπασμα από το τραγούδι του «Επαθα αγάπη», ο κόσμος άρχισε να πλησιάζει τη σκηνή για να υποδεχθεί θερμά τον καλλιτέχνη. Ανοιξε το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα με το τραγούδι «Μπερδεμένος» και ακολούθησε το «Μεγαλώνω» που, όπως ενημέρωσε το κοινό, συμπεριλαμβάνεται στον τελευταίο δίσκο του.

Χαιρετώντας το κοινό, είπε χαρακτηριστικά ότι «είστε εδώ, εδώ και μέρες, εδώ και 50 χρόνια...», ενώ συνέδεσε και το τραγούδι του «Για μας μιλάμε» με τα 50 χρόνια του Φεστιβάλ, λέγοντας χαρακτηριστικά από τη σκηνή πως «προσπαθούμε, διεκδικούμε εδώ και 50 χρόνια».

Μετά πήρε «ένα φωτόσπαθο στο κακό ν' αντισταθεί», με το οποίο παρουσίασε με έναν ευφάνταστο και διασκεδαστικό τρόπο την μπάντα του και τους συνεργάτες του.

Ο Π. Μουζουράκης εμπλούτισε το πρόγραμμα της συναυλίας του με ξένα και ελληνικά τραγούδια άλλων ομοτέχνων του, όπως το «Ghostbusters» του Ρέι Πάρκερ Τζ. που αποτέλεσε και το μουσικό θέμα της ομώνυμης αμερικανικής ταινίας, αλλά και το όλο νόημα «Filtragram» των Locomondo που καυτηριάζει τον ψεύτικο κόσμο των social media.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ