Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΒΣΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΒΕ
Οργανώνουν την κοινή αγωνιστική δράση και διεκδίκηση

Σύσκεψη την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ

Σε πλατιά σύσκεψη καλεί τα ΔΣ των ενώσεων, των κλαδικών σωματείων και των εμπορικών συλλόγων της Αττικής η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24, 3ος όροφος).

Η ΟΒΣΑ σημειώνει ότι το φθινόπωρο μπήκε με νέες δυσκολίες και αδιέξοδα για τους επαγγελματίες και όλοι αναρωτιούνται «πώς θα πληρωθούν οι νέες μεγάλες αυξήσεις στην εφορία που έχουν έρθει, μετά την ψήφιση του φορολογικού εκτρώματος». Ακόμα πώς θα πληρωθούν οι αυξημένες εισφορές, «ενώ μας απειλούν ότι όποιος δεν τα καταφέρει θα αποκλειστεί αυτός και η οικογένεια από την πρόσβαση σε παροχές Υγείας», τι θα γίνει με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια και με τα συσσωρευμένα χρέη που «μας φέρνουν αντιμέτωπους με την καταστολή του κρατικού μηχανισμού που κλιμακώνει τις κατασχέσεις και εξώσεις ακόμα και από την πρώτη κατοικία».

Τώρα είναι η ώρα, τονίζει, «αυτά τα ερωτήματα να τα φέρουμε στο προσκήνιο. Τώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας. Τώρα τα σωματεία, οι Ομοσπονδίες στην Αττική να οργανώσουμε την κοινή μας αγωνιστική απάντηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ