Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
ΣΚΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ
Γέλιο και κέφι στο χθεσινό άνοιγμα

Ο Κ. Μαλιάτσης επί σκηνής
Ο Κ. Μαλιάτσης επί σκηνής
Με γέλιο και κέφι ξεκίνησε χτες το βράδυ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στις κατάμεστες Σκηνές Φοιτητών και Νέων Εργαζομένων αλλά και Μαθητών.

Στη Σκηνή Φοιτητών και Νέων Εργαζομένων ο Σπύρος Γραμμένος, πάντα απολαυστικός, ξεσήκωσε τον κόσμο με το ιδιαίτερο χιούμορ του και τα ξεχωριστά τραγούδια του, όπως τα «Από παγκάκι σε παγκάκι» και «Κουκουλοφόρος».

Αντίστοιχα η Μαθητική Σκηνή σείστηκε από το γέλιο κατά τη διάρκεια της stand-up comedy παράστασης του Κώστα Μαλιάτση. Ανθρωποι κάθε ηλικίας γέμισαν απ' άκρη σ' άκρη τον χώρο και απόλαυσαν την εμφάνιση του κωμικού στη «διαδραστική» του παράσταση.

«Καλωσορίσατε στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που δείχνει πως γίνεται ακόμα και με βροχές», σημείωσε εισαγωγικά. Εκανε αναφορά στο θέμα του κορονοϊού, με τα παράλογα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τη δήθεν προστασία του λαού, στάθηκε στις διαπροσωπικές σχέσεις, στις διακοπές αλλά και στις «τάσεις» της εποχής τόσο για τα social media όσο και για την υγεία. Τέλος, δεν παρέλειψε να σταθεί στις διαφορές των δεκαετιών και των γενιών.

Κλείνοντας το πρόγραμμά του έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία με το κοινό, καλώντας τους να βροντοφωνάξουν «ΚΝΕ», με τους τελευταίους να τον καταχειροκροτούν και να τον ακολουθούν στο κάλεσμά του.


Ο Σπ. Γραμμένος
Ο Σπ. Γραμμένος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ