Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Την Τετάρτη καλεί η ΟΒΣΑ ενώσεις και κλαδικά σωματεία

Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ

Σε πλατιά σύσκεψη καλεί τα ΔΣ των ενώσεων, των κλαδικών σωματείων και των εμπορικών συλλόγων της Αττικής η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24, 3ος όροφος).

«Το φθινόπωρο μπήκε με νέες δυσκολίες και αδιέξοδα για τους επαγγελματίες», διαπιστώνει η Ομοσπονδία. Πώς θα πληρωθούν οι νέες μεγάλες αυξήσεις στην εφορία, αποτέλεσμα της εφαρμογής του φορολογικού εκτρώματος; Πώς θα πληρωθούν οι αυξημένες εισφορές, κάτω από την απειλή μάλιστα να στερηθούν την πρόσβαση σε παροχές Υγείας; Τι θα γίνει με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια που ροκανίζει το εισόδημα; Τι θα γίνει με τα συσσωρευμένα χρέη, τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις; Τα ερωτήματα αυτά, εξηγεί, απασχολούν κάθε μικρό επαγγελματία.

«Τώρα είναι η ώρα αυτά τα ερωτήματα να τα φέρουμε στο προσκήνιο. Τώρα η κυβέρνηση να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας. Τώρα τα σωματεία, οι ομοσπονδίες στην Αττική να οργανώσουμε την κοινή μας αγωνιστική απάντηση», τονίζει η ΟΒΣΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ