Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Πόρισμα για το λούνα παρκ - σκοτώστρα

Το βράδυ της Πέμπτης κατατέθηκε στο ΑΤ Κασσάνδρας το πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης όταν έπεσε από το παιχνίδι «crazy dance».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα αναφέρεται ότι το μοιραίο παιχνίδι ήταν ιδιοκατασκευή, ενώ είχε γίνει και συρραφή με άλλα εξαρτήματα. Επίσης γίνεται αναλυτική αναφορά συνολικά στις ελλείψεις και στα προβλήματα στη λειτουργία της εγκατάστασης.

Ηδη στην αστυνομία έχει κατατεθεί και το πόρισμα του έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τον οποίο διενήργησε εταιρεία που πιστοποιεί λούνα παρκ, ύστερα από αίτημα του πατέρα του 19χρονου.

Στο μεταξύ, η δήμαρχος Κασσάνδρας αρνείται κάθε ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Σε πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη στην πταισματοδίκη, δείχνει την αστυνομία ως υπεύθυνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της εγκατάστασης, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να προχωρήσει σε αυτόφωρες συλλήψεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ