Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
50 ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΖΟΣ ΝΟΜΙΜΗ
«Οπλο» στα χέρια μας!

Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Την ώρα που το «μαύρο» γίνεται «άσπρο», που η προπαγάνδα κυβέρνησης, εργοδοτών, αστικών κομμάτων, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που κατέχουν, ξεπερνά τα όρια της μαύρης και πλαστής ειδησεογραφίας, εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο εργαλείο πραγματικής - αληθινής ενημέρωσης! Εχουμε ένα «όπλο», που αναδεικνύει ποιος πραγματικά είναι ο εχθρός εργαζομένων και λαού, που αναδεικνύει τις δράσεις και τους αγώνες συνδικάτων και εργαζομένων. Που αναδεικνύει, επίσης, τις καθημερινές αγωνίες, τα άγχη, την προσπάθειά μας καθημερινά, για καλύτερη ζωή.

Ο «Ριζοσπάστης» αποτελεί το απαραίτητο εφόδιο κάθε συνδικαλιστή, κάθε συνδικάτου. Η μελέτη του θωρακίζει απέναντι στην επικοινωνιακή επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη από αστικό κράτος, εργοδότες, κάθε είδους δυνάμεις, που θέλουν να μας παραπλανήσουν, να μας κρατήσουν στο σκοτάδι, καλλιεργώντας ηττοπάθεια και συμβιβασμό.

Ηταν και είναι η εφημερίδα που παρακολούθησε και κατέγραψε επίσης, από την πρώτη στιγμή, την προσπάθεια αλλαγής σελίδας στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, ώστε αυτό να αποτελεί σήμερα το πραγματικό αποκούμπι των εργαζομένων, να δίνει δύναμη στα σωματεία, να πρωταγωνιστεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικότερα τα λαϊκά στρώματα.

Η καθημερινή μελέτη του «Ριζοσπάστη» αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι της δουλειάς μας, καθώς ενημερωνόμαστε τεκμηριωμένα για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την εργατική τάξη και τον λαό γενικότερα.

Τα 50 χρόνια της νόμιμης κυκλοφορίας του, να ΄ναι η αρχή για αντίστοιχη και ακόμη πιο δυναμική πορεία στο μέλλον!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ