Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΥΓΕΙΑ
ΛΑΣΙΘΙ
Με μαζική συμμετοχή η συναυλία για την Υγεία

Αύριο στο Ηράκλειο, στις 6 Νοέμβρη το παγκρήτιο συλλαλητήριο

Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων και υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μουσική εκδήλωση με θέμα «τραγουδάμε για την Υγεία και για το Νοσοκομείο μας» στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία που πήρε η ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας Υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου (ΓΝΑΝ) και στηρίχτηκε από εργατικά σωματεία και φορείς της πόλης. Η μαζική συμμετοχή υγειονομικών, εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής έστειλε το μήνυμα ότι ο λαός και οι υγειονομικοί του Λασιθίου θα συνεχίσουν πιο δυναμικά τον αγώνα για ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς τοπικοί καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα από το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, τραγουδώντας μαζί με το κοινό «για το Νοσοκομείο μας», στέλνοντας μήνυμα για την αναγκαιότητα έμπρακτης στήριξής του.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα η Μαρία Στρατάκη και ο Γιώργος Μανουσάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΑΝ. Ψηφίσματα στήριξης διάβασαν επίσης εκπρόσωπος από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου και εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ Λασιθίου.

Οι συντελεστές της συναυλίας ανανέωσαν το ραντεβού αγώνα και διεκδίκησης, αύριο Τετάρτη στις 8 το βράδυ, στη συναυλία διαμαρτυρίας για την Υγεία στο Ηράκλειο, στο θέατρο του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ), αλλά και στις 6 Νοεμβρίου στο παγκρήτιο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ