Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Σε ρόλο οδηγού ο ΠΑΟΚ

«Κεφάλι» στη βαθμολογία της Super League πήρε ο ΠΑΟΚ, μένοντας μόνος 1ος μετά την 5η αγωνιστική. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχασαν έδαφος, ενώ τους πλησίασε ο Παναθηναϊκός.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Βόλου με 4-1 (Σβαμπ 24' πέναλτι, Μουργκ 54', Τάισον 60', Φεοντόρ 89' - Μεντιέτα 59'), με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο ξεκίνημα και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αντιδρά γρήγορα και να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Φεράρι για τον Βόλο (36').

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, με σκορ 2-1 (Γκαρθία 3', Μορόν 41' - Ελ Κααμπί 90'+6). Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι, ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν αγωνιστικά ζητήματα και εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η Athens Kallithea γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, έχοντας η καθεμιά τις δικές της καλές στιγμές για γκολ.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον Πανσερραϊκό (Τετέ 10', Τζούρισιτς 81', 88' - Μπετανκόρ 15'), ανακτώντας βαθμολογικό έδαφος και ψυχολογία, σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν «καθαρίσει» ο Τζούρισιτς στο τέλος.

  • Αλλα αποτελέσματα: Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1, Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1, Ατρόμητος - Λαμία 4-2.
  • Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 13, ΑΕΚ 11, Ολυμπιακός 10, ΟΦΗ 8, Αρης 8, Παναθηναϊκός 8, Ατρόμητος 8, Λαμία 5, Παναιτωλικός 5, Αστέρας Τρίπολης 5, Athens Kallithea 4, Βόλος 3, Λεβαδειακός 3, Πανσερραϊκός 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ