Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Εγκάρδιες συναντήσεις του Δ. Κουτσούμπα στον χώρο του Φεστιβάλ

Salonique Brass Band
Salonique Brass Band
Με συντελεστές των καλλιτεχνικών προγραμμάτων που παρουσιάστηκαν στην Κεντρική και τη Λαϊκή Σκηνή συναντήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στον χώρο του Φεστιβάλ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το Σάββατο, επίσης, ο Δ. Κουτσούμπας είχε θερμή συνομιλία με την Μάγδα Φύσσα.

Το Σάββατο στην Κεντρική Σκηνή συνομίλησε με τους καλλιτέχνες Κώστα Θωμαΐδη, Διονύση Τσακνή, Οδυσσέα Ιωάννου, Γιάννη Κότσιρα, Γιώτα Νέγκα, Γιώργο Μαργαρίτη, Μίλτο Πασχαλίδη και Γιώργο Νταλάρα. Στη συνέχεια, στη Λαϊκή Σκηνή, συναντήθηκε με τους Salonique Brass Band, τη Biko Agusevi Orkestra και τον Νίκο Φάκαρο.

Την Παρασκευή στην Κεντρική Σκηνή συνομίλησε με ερμηνευτές και μουσικούς που πήραν μέρος στο αφιέρωμα στους συνθέτες του Φεστιβάλ, ανάμεσά τους οι Θύμιος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Βιολέτα Ικαρη, Κώστας Τριανταφυλλίδης. Στη συνέχεια, στη Λαϊκή Σκηνή με ερμηνευτές και μουσικούς, ανάμεσά τους το πολυφωνικό σύνολο «Χαονία», ο Αλ. Λαμπρίδης, ο Β. Σταυρακάκης, ο Ψαρογιώργης, ο Γ. Μανωλάκης, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Π. Αγγελακόπουλος, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Αντ. Κυρίτσης, η Λευκοθέα Φιλιππίδη, ο Ν. Φιλιππίδης, ο Πέτρος Χαλκιάς.

Την Πέμπτη το βράδυ, στη Λαϊκή Σκηνή, ο Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με συντελεστές του προγράμματος, ανάμεσά τους η Γλυκερία, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δ. Μπάσης.


«Χαονία»
«Χαονία»

Με την Μ. Φύσσα
Με την Μ. Φύσσα

Οδ. Ιωάννου
Οδ. Ιωάννου

Γ. Νταλάρας, Μ. Παπαγιάννη
Γ. Νταλάρας, Μ. Παπαγιάννη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ