Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Οι προσπάθειες σπίλωσης του αγώνα μας θα πέσουν στο κενό

Την προσπάθεια συκοφάντησης του αγροτικού κινήματος με αφορμή τη σύλληψη 4 μελών κυκλώματος ναρκωτικών στον Αλμυρό Μαγνησίας, στο οποίο συμμετείχε μεταξύ άλλων και αγρότης της περιοχής, καταγγέλλει η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (ΠΕΜ).

Απαντώντας στα διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «συνδικαλιστή που είχε πρωτοστατήσει στις μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών που είχαν φτάσει μέχρι την πλατεία Συντάγματος τον περασμένο Φεβρουάριο», η Γραμματεία της ΠΕΜ καταγγέλλει «κάθε προσπάθεια που γίνεται από ΜΜΕ και άλλους κύκλους να συνδεθεί με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και την ΠΕΜ η πρόσφατη σύλληψη (ως χασισοκαλλιεργητή) αγρότη από τον Αλμυρό που συμμετείχε στην περσινή αγροτική κινητοποίηση στο Σύνταγμα».

Προσθέτει ότι «ο συγκεκριμένος αγρότης συμμετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα με ομάδα αγροτών που ήταν εχθρική προς την ΠΕΜ και το οργανωμένο σε Αγροτικούς Συλλόγους και Ομοσπονδίες αγροτικό κίνημα. Οχι μόνο δεν είχε ηγετικό ρόλο στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, όπως παρουσιάζεται προκειμένου να σπιλωθεί η αγροτική κινητοποίηση, αλλά ήταν από αυτούς που μιλούσαν για συλλαλητήριο - "βόλτα και σουλάτσο" στην Αθήνα».

Καταλήγοντας τονίζει ότι «η ΠΕΜ, οι Ομοσπονδίες και οι Αγροτικοί Σύλλογοι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας. Εμείς θέλουμε τους αγρότες να έχουν αγωνιστική στάση ζωής και ιδανικά, να αγωνίζονται συλλογικά με όλους τους συναδέλφους τους για την επιβίωσή τους, να αγωνίζονται μαζί με όλο τον λαό για φθηνά ποιοτικά τρόφιμα απέναντι σε όσους κερδοσκοπούν εις βάρος μας, για εισόδημα που θα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τις καλλιέργειές μας και να ζήσουμε τις οικογένειές μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ