Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιστατικά βίας με εφήβους

Τα βίαια περιστατικά ανάμεσα σε έφηβους συνεχίζονται, με τελευταία αυτά το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα και στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Στο πρώτο μια 14χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από 2 συμμαθήτριές της και μια τρίτη κοπέλα, ενώ μια μεγάλη ομάδα παρατηρούσε την επίθεση χωρίς να κάνει τίποτα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 14χρονη συνοδευόμενη από τους γονείς της πήγε στο ΑΤ Γλυφάδας και κατήγγειλε ότι το Σάββατο λίγο μετά τις 9 το βράδυ δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα εφήβων.

Τα δύο κορίτσια συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μαζί με τους γονείς τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απειλή, για εξύβριση και για σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και οι γονείς και τα παιδιά. Επίσης αναζητείται η τρίτη κοπέλα.

Στην Πολίχνη, ένας 16χρονος και η 14 φίλη του έπεσαν θύματα επίθεσης από συνομηλίκους για αντιδικία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το αγόρι χτυπήθηκε με λοστό στο κεφάλι, ευτυχώς αποφεύγοντας τον κίνδυνο. Εξι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα που διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, όπου θα εξεταστεί η ιατροδικαστική έκθεση. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον λοστό που βρέθηκε στο σημείο, εντοπίστηκε γενετικό υλικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ