Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ

Με την ορμή που του έδωσε το ρεκόρ συμμετοχής κόσμου, το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ολοκληρώθηκε γράφοντας Ιστορία!

Το ανεπανάληπτο τετραήμερο στο Πάρκο Τρίτση θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στις δεκάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας που πέρασαν τις πύλες του στην 50ή του επέτειο, σε όλες τις γενιές που είναι κομμάτι αυτής της πορείας 50 χρόνων.

Το Φεστιβάλ μεγαλώνει και γίνεται νεότερο, φορτώνει χρόνια στην πλάτη που μεγεθύνουν τη ζωντάνια, τον δυναμισμό, την επαναστατική ορμή που το διακρίνει, γίνεται όλο και πιο όμορφο, όλο και πιο πλούσιο. Μεταλαμπαδεύει την πείρα, την ομορφιά και τη δύναμη της οργανωμένης ζωής, φωτίζει το παρόν του αγώνα μας και το μέλλον του νέου κόσμου που είναι μπροστά μας, του σοσιαλισμού.

Και η καλύτερη ευχή για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να προσφέρει στους αγώνες και στον Πολιτισμό, να δίνει ελπίδα στη νέα γενιά.

Ο «Ριζοσπάστης» συνεχίζει και ολοκληρώνει σήμερα τα ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις του ανεπανάληπτου αυτού τετραήμερου, με τις συναυλίες και τις παραστάσεις στη Σκηνή Φοιτητών και Νέων Εργαζομένων και στη Μαθητική Σκηνή, και με τη δραστηριότητα που ξετυλίχθηκε σε άλλους χώρους του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ