Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Δεσπόζουν οι κόντρες σε Ηράκλειο και Λιβαδειά

Σε Ηράκλειο και Λιβαδειά, που φιλοξενούν κόντρες ανάμεσα σε ομάδες της Super League, μοιράζεται το ενδιαφέρον στο σημερινό πρώτο μέρος της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι από τη συγκεκριμένη φάση εισέρχονται στη διοργάνωση οι 10 ομάδες της Super League πέραν της περσινής πρώτης τετράδας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), που θα μπει από την επόμενη φάση. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν χρειαστεί θα υπάρξει παράταση (και πέναλτι) για την πρόκριση. Η αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται με το δεύτερο μέρος του προγράμματος αύριο Πέμπτη.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες ΟΦΗ - Παναιτωλικός και Λεβαδειακός - Ατρόμητος, ενώ στα αξιοσημείωτα περιλαμβάνεται και η κόντρα του Εθνικού Πειραιά με τον Αρη, που ξυπνάει μνήμες παλιότερων αναμετρήσεων των δύο ομάδων για την πάλαι ποτέ Α' Εθνική.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς: 15.00: Εθνικός - Αρης (Cosmote Sport 1), Απόλλων Κρύας Βρύσης - Βόλος (Cosmote Sport 4). 16.00: Αιγάλεω - Καμπανιακός. 17.00: Διαγόρας Ρόδου - Athens Kallithea (Cosmote Sport 3), Λεβαδειακός - Ατρόμητος (Cosmote Sport 2). 19.00: ΟΦΗ - Παναιτωλικός (Cosmote Sport 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ