Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Δοκιμασία με το «καλημέρα» για τον Ολυμπιακό

Με τον αέρα του ευρωπαϊκού τους τίτλου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Λιόν στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική

Με τον αέρα του τροπαιούχου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ως νικητής του Conference League της περασμένης σεζόν, ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας τη Λιόν στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League (22.00 - ΑΝΤ1 / Cosmote Sport 2).

Θυμίζουμε ότι χάρη στη νίκη επί της Φιορεντίνα στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και την κατάκτηση του Conference League, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν το δικαίωμα να βρεθούν απευθείας στην κύρια φάση του Europa League, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν αγώνες για τα προκριματικά.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα στου Χαριλάου από τον Αρη για το πρωτάθλημα, κάτι που προσθέτει και ψυχολογικό κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε στη Γαλλία. Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις του πριν το ματς εμφανίστηκε να έχει αφήσει πίσω τα όσα συνέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάνοντας λόγο για έναν διαφορετικό αγώνα απέναντι στη Λιόν, ο οποίος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Χαρακτήρισε το ματς δύσκολο, συμπληρώνοντας πάντως ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Οσον αφορά τα της αποστολής του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση, συμμετέχουν σε αυτή - για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν - ο Παναγιώτης Ρέτσος και οι νεαροί Μπ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας και Μουζακίτης. Από την άλλη, έμειναν εκτός οι τραυματίες Μασούρας και Μαρτίνς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ