Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Μεγάλο συλλαλητήριο για την τηλεθέρμανση

Με τη συμμετοχή 15 φορέων της περιοχής

Μεγάλο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα για το ζήτημα της τηλεθέρμανσης, με τη μαζική συμμετοχή κατοίκων της πόλης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα 15 σωματείων και φορέων της περιοχής.

Στη συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, απηύθυναν χαιρετισμούς ο Σταύρος Μωυσιάδης, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, και η Ελενα Τσιρνάρη εκ μέρους της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας για την ανάπτυξη».

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Πέτρο Ταταρίδη, πρόεδρο του ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, με τα συνθήματα «Οχι αυξήσεις στην τηλεθέρμανση», «Ρεύμα φτηνό για όλο τον λαό» και «Η πράσινη ανάπτυξη είναι ένα ψέμα - Φτώχεια, ανεργία, πανάκριβο το ρεύμα» να κυριαρχούν.

Η μεγάλη πορεία κατέληξε στο δημαρχείο Εορδαίας, όπου και τοιχοκολλήθηκε ψήφισμα με τα αιτήματα των φορέων: «Ούτε σκέψη για παροχή ρεύματος στη ΔΕΤΗΠ από τη ΔΕΗ. Απρόσκοπτη παροχή ρεύματος σε όλους τους κατοίκους. Καμία αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης. Να καλύψουν αυτά που ονομάζουν χρέη της ΔΕΤΗΠ η ΔΕΗ και το κράτος. Επέκταση του δικτύου και σε χωριά του δήμου. Επιπλέον επίδομα λόγω καιρικών συνθηκών στους κατοίκους των χωριών. Να μην πειραχτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στη ΔΕΤΗΠ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ