Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στο «τιμόνι» του Βόλου

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο νέος τεχνικός του Βόλου, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ανακοινώνει χτες την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο 48χρονος θα αντικαταστήσει τον Ισπανό Χοακίν Γκόμεθ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Βόλου. Είναι η πρώτη φορά που ο Σ. Πουρσαϊτίδης αναλαμβάνει ελληνική ομάδα, καθώς από το 2016 εργάστηκε στην Κύπρο, έχοντας θητεία μεταξύ άλλων στον ΑΠΟΕΛ.

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Φίλιπ Μαξ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, θα εμφανιστούν στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια οι «πράσινοι», καθώς χτες εξανεμίστηκαν οι ελπίδες συμμετοχής του Γερμανού αριστερού μπακ. Ο Μαξ συνέχισε την αποθεραπεία του και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορεί να ενταχθεί στην αποστολή.

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντάμ Ουνάς βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι». Ο 28χρονος Αλγερινός δεξιός εξτρέμ, που ήταν ελεύθερος, αναμένεται ίσως και σήμερα να περάσει τα ιατρικά τεστ προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ