Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑ «ΚΟΡΑΚΙΑ» ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Και άλλη οικογένεια με παιδί ΑμεΑ κινδυνεύει να πεταχτεί στον δρόμο

Το σπίτι βρίσκεται στην Πετρούπολη και βγήκε στο σφυρί από την «doValue»

Και άλλη οικογένεια στην Πετρούπολη, που έχει παιδί ΑμεΑ με 84% αναπηρία, κινδυνεύει να πεταχτεί από τα «κοράκια» στον δρόμο!

Το γεγονός καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων επισημαίνοντας ότι «η προστασία των ευάλωτων» που διατυμπανίζει η κυβέρνηση εξελίσσεται σε πογκρόμ κατά των ΑμεΑ.

«Μία βδομάδα από την συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, για τον κίνδυνο να πεταχτεί στον δρόμο ο Σπύρος, παιδί με αναπηρία μαζί με την οικογένειά του στα Θυμαράκια, νέα περίπτωση, στην Πετρούπολη αυτήν τη φορά, παιδιού με αναπηρία που κινδύνευε να πεταχτεί στον δρόμο μαζί με την οικογένειά του, καταγγέλθηκε στην ΣΕΑΑΝ. Αυτήν τη φορά, αφορά την περίπτωση στην Πετρούπολη, του Π. Β., που ενημερώθηκε ότι το σπίτι του πλειστηριάστηκε και πρέπει να το παραδώσει, δηλαδή να πεταχτεί στον δρόμο. Το σπίτι αυτό πλειστηριάστηκε από την "doValue" και αγοράστηκε από την "doValue", στα πλαίσια των παιχνιδιών για τη διασφάλιση της εμπορικότητας του ακινήτου».

Η ΣΕΑΑΝ προειδοποιεί κυβέρνηση και fund ότι «το σπίτι του Π. Β. είναι σπίτι ολωνών και δεν μπορούμε να το διανοηθούμε ότι θα πεταχτούν στον δρόμο. Να σταματήσει το κακό εδώ.

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!».

Στο πλευρό της οικογένειας η δημοτική αρχή

Το γεγονός στηλιτεύει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, ξεκαθαρίζοντας πως η δημοτική αρχή «θα μπει μπροστά να κουρελιάσει άδικους νόμους και απειλές» και καλεί τον λαό της Δυτικής Αθήνας να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας.

«Ντράπηκε και η ντροπή!», σημειώνει ο Β. Σίμος για τη νέα προσπάθεια έξωσης σε βάρος αναπήρου και τονίζει ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα "κοράκι" να βάλει χέρι στη λαϊκή κατοικία και να αφήσει στον δρόμο συνδημότες μας.

Η δημοτική αρχή της Πετρούπολης θα μπει μπροστά, όπως έχει ήδη κάνει, στον αγώνα του πετρουπολιώτικου λαού να κουρελιάσει άδικους νόμους και απειλές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ