Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Εκανε την έκπληξη η Κηφισιά

Η πρόκριση της Κηφισιάς, η οποία προερχόμενη από τη Super League 2 άφησε εκτός συνέχειας τη Λαμία, εκ των εκπροσώπων της πρώτης κατηγορίας, επικρατώντας με 1-0, ήταν από τα γεγονότα που ξεχώρισαν στο χθεσινό δεύτερο μέρος της 4ης φάσης του Κυπέλλου. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο σημείωσε στο 81' ο Μάναλης, ευστοχώντας σε πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Τετέι από τον Αθανασακόπουλο.

Στη Λάρισα ο Πανσερραϊκός επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 (Μπετανκόρ 8') και πήρε την πρόκριση, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο απειλητικοί σε γενικές γραμμές αλλά να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους.

Κατά τ' άλλα, το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού σφράγισε και ο Πανιώνιος, που σε έναν δραματικό αγώνα τα χρειάστηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Νέας Ιωνίας (ομάδας Γ' Εθνικής), επικρατώντας 2-1 στα πέναλτι (0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση).

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε και η Ζάκυνθος, νικώντας 2-0 εντός έδρας τον Παναργειακό.

  • Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η τύχη του αγώνα της 2ης φάσης, Αιγέας Πλωμαρίου - Απόλλων Ευπαλίου, που θα διεξαχθεί στις 2/10. Ο νικητής θα φιλοξενήσει την Καβάλα για την 3η φάση.
  • Οι 11 ομάδες (εκτός της εκκρεμότητας) που πήραν την πρόκριση από την 4η φάση είναι οι Αρης, Βόλος, Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Athens Kallithea, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Κηφισιά, Ζάκυνθος, Πανιώνιος και Πανσερραϊκός. Στην επόμενη φάση θα εισέλθουν και οι τέσσερις πρώτες ομάδες της περσινής σεζόν της Super League (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ