Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ προγραμματίζει συσκέψεις με γενικό τίτλο «Από το σύστημα των πολέμων και της φτώχειας υπάρχει διέξοδος, με το ΚΚΕ στον δρόμο της σύγκρουσης και της ανατροπής».

Αύριο Σάββατο 28/9

Σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Κατερίνης, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με τους CANDO ρεμπέτικα.

Κυριακή 29/9

Στις 11 π.μ., στην πλατεία Σκρα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) στην Καλαμαριά, με ομιλητή τον Α. Θάνο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στις 11 π.μ., στο πρώην δημαρχείο του Τριλόφου, με ομιλητή τον Φ. Καρκατζούνη, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στον Χορτιάτη, με ομιλητή τον Σ. Ιορδανίδη, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Δευτέρα 30/9

Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Ν. Επιβάτες, με ομιλητή τον Α. Θάνο, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στις 8 μ.μ., στο μπαλκόνι των γραφείων του ΚΚΕ στη Θέρμη, με ομιλήτρια την Χ. Μακρή, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ