Κυριακή 16 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Προστάτες » των εργαζομένων οι χαφιέδες!

Χωρίς κανένα σεβασμό προς τους εργαζόμενους της χώρας μας και γενικότερα τον ελληνικό λαό, ο «εκσυγχρονιστής, κεντροαριστερός» πρωθυπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ξεστόμισε πρόσφατα στη Βουλή, απαντώντας σε Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ, ότι οι χαφιέδες του στις συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων προστατεύουν τους συγκεντρωμένους από ακροδεξιά στοιχεία. Την απάντηση του την έδωσαν οι κομμουνιστές βουλευτές και η ΓΓ του Κόμματος Αλ. Παπαρήγα.

Αλλά και εμείς οι συνταξιούχοι παλαίμαχοι συνδικαλιστές αγωνιστές, που γευτήκαμε την πιο βάρβαρη μορφή αυτής της «προστασίας», τότε σε παλαιότερες εποχές, με το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας και τους «συνδικαλιστές» Μακρή, Θεοδώρου, Πατσατζή και τόσα άλλα λουλούδια, που έκαναν τόσο μεγάλο κακό στο συνδικαλιστικό κίνημα και γενικότερα στην Εργατική Τάξη της χώρας μας. Της χώρας μας που προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της κτίζοντας τη μεταπολεμική Ελλάδα και διεκδικώντας το μερίδιό της από τον παραγόμενο πλούτο που έφερνε η δουλιά μας.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις ενέργειες αυτές της κυβέρνησης και την προειδοποιούμε πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε τέτοιες ενέργειες που προσβάλλουν την ιστορία και την αξιοπρέπειά μας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
Αντιστασιακός, ΣυνταξιούχοςΑθήνα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ