Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
«Κίτρινα» χαμόγελα

Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το κλίμα στην πρώτη προπόνηση του Αρη μετά το παιχνίδι της Πάτρας με την Παναχαϊκή. Το πάθος των παικτών της ομάδας ήταν αυτό που χαροποίησε περισσότερο τον Σέρβο τεχνικό, Ιλια Πέτκοβιτς και πριν την προπόνηση έβγαλε τον καθιερωμένο λόγο στους ποδοσφαιριστές

«Συγχαρητήρια για την εκτός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής. Πρέπει να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό απόδοσης μέχρι το τέλος προκειμένου να κατακτήσουμε το στόχο μας» εξέφρασε με ανακούφιση μετά από πολύ καιρό ο Ιλια Πέτκοβιτς για την εκτός έδρας επιτυχία επί της Παναχαϊκής την περασμένη αγωνιστική.

Αν και οι «κίτρινοι» έχουν επιδείξει τις ίδιες αρετές και σε άλλους αγώνες, η νίκη ή η ισοπαλία δεν είχε επιτευχθεί. Η νίκη της 19ης όμως αγωνιστικής ήταν «το κερασάκι στην τούρτα» για τον Σέρβο: «Τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον ΟΦΗ, παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν τα καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε: «Αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση των βαθμών και η απόσπαση ενός θετικού εκτός έδρας αποτελέσματος μετά από πολύ διάστημα».

Οσον αφορά τον επόμενο αγώνα (με την Προοδευτική στο Χαριλάου), οι «κίτρινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ναγκόλι Κένεντι που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Πάολο Αντριόλι που υποφέρει από ένα τραύμα του στον τετρακέφαλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ