Σάββατο 15 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας

Την ψήφο των γιατρών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, που πραγματοποιούνται την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιούνη 2002, στον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας, διεκδικεί η «Δημοκρατική Αγωνιστική Κίνηση Γιατρών Φθιώτιδας».

Σ' αυτές τις εκλογές, τονίζει η παράταξη στη διακήρυξή της, κρίνεται εάν ο Ιατρικός Σύλλογος θα αναδείξει τα πραγματικά προβλήματα των γιατρών και της Υγείας και θα παλέψει για την επίλυσή τους με αγωνιστική διάθεση ή θα συνεχίσει να αρκείται σε «πόλεμο ανακοινώσεων, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα ή σε φραστικούς αγώνες μόνο». Αν θα υπερασπιστεί ένα Ενιαίο Δημόσιο Δωρεάν Σύστημα Υγείας για όλους τους εργαζόμενους, αν θα πρωτοστατήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Στο ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Κίνησης Γιατρών Φθιώτιδας» συμμετέχουν: Μακρυγιώργου Γεωργία (πνευμονολόγος), Μανωλόπουλος Φίλιππος (Ψυχίατρος), Ρεμούνδος Αλέκος (πνευμονολόγος), Ταξιαρχόπουλος Νίκος (παθολόγος) και Χρονάς Τάσος (ακτινοδιαγνώστης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ