Τρίτη 18 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Δυναμική επιστροφή

Δυναμική επανεμφάνιση έκαναν οι αρσιβαρίστες μας, Πύρρος Δήμας και Βαλέριος Λεωνίδης, στους αγώνες του διεθνούς τουρνουά «Τόφαλος - Κακούσης» που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας. Μετά από 20 μήνες απουσίας από αγώνες, οι Ελληνες αθλητές έδειξαν πως βρίσκονται σε αγωνιστική φόρμα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Πύρρος Δήμας, αγωνίστηκε σε νέα κατηγορία, (94 κιλά) και σήκωσε 162,5 κιλά στο αρασέ, 190 στο ζετέ και 352.5 στο σύνολο. Ο ίδιος, μετά το τέλος των αγώνων δήλωσε: «Είχα άγχος, ειδικά στις δύο πρώτες μου προσπάθειες στο αρασέ. Τεχνικά δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Σε κάθε προσπάθεια άλλαζα την τεχνική μου. Είμαι πολύ χαρούμενος» και συμπλήρωσε: «Μετά το Σίδνεϊ είπα ότι θα πάω για το τέταρτο χρυσό. Δε θα το ξαναπώ. Αυτό είναι το όνειρό μου και το κίνητρό μου. Είμαι γερός κι αν πάω καλά θα συνεχίσω και μετά το 2004».

Εξίσου καλή ήταν και η παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη, που στην κατηγορία των 69 κιλών, σήκωσε 125κ. στο αρασέ και 160κ. στο ζετέ (285 σύνολο). «Πάντα η πρώτη φορά είναι δύσκολη. Στόχος μου δεν ήταν κάποια επίδοση, αλλά να γνωριστώ με το πλατό μετά από απουσία δύο ετών» τόνισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ